In het kort voorstellen

Wij van Qivelo (ons research & development team) hebben jarenlang ervaring in het ontwerpen, innoveren en ontwikkelen van gemotoriseerde & niet-gemotoriseerde rijwielen. Denk hierbij aan scooters, brommobielen, off-the-road quads & bikes, fietsen, kinderfietsen, elektrische fietsen, bakfietsen en vouwfietsen.

In de mobiliteitsbranche zijn we al succesvol met verschillende merken als private label. Wij ontwikkelen en fabriceren voor diverse afnemers. De producten zijn vervolgens succesvol door hen op de markt uitgebracht.

Wij zijn in 1998 begonnen met het ontwikkelen van ons allereerste fietsje. Hij is in 1999 op de markt gebracht en het was meteen een megasucces dankzij de kwaliteit en integriteit van dat merk. Een paar jaar later hebben we nog een succesvol fietsenmerk ontwikkeld. Op deze manier hebben wij o.a. diverse merken ontwikkeld en laten fabriceren voor verschillende opdrachtgevers. Wij ontzorgen de opdrachtgever na bemonstering van A t/m Z.

 

Stel nu zelf uw eigen e-bike samen!

Naast ons e-bike merk bieden wij ook een bijzonder concept voor de groothandel & retail om via ons jouw eigen merk te laten ontwikkelen. Bij een private label staan jouw wensen voor ons centraal. Jij mag als vakman zelf je eigen e-bike samenstellen en wij sturen bij met onze kennis!

Ons Research & Development team houdt zich sinds 2010 dagelijks bezig met het ontwerpen, innoveren en ontwikkelen van elektrische fietsen, bakfietsen en vouwfietsen. Ook in de delivery branche zijn wij nu druk bezig. Binnenkort komen er elektrische deliveryfietsen en bakfietsen via ons op de markt. Wij ontwikkelen en laten produceren in Nederland of in Europese landen waar wij een samenwerking mee hebben aangaande productie van kwaliteit e-bikes of elektrische fietsen. Er worden op dit moment jaarlijks ruim 20.000 stuks van verkocht in Europa!

Vier directe voordelen van uw eigen Private Label

Laten we jouw private label bouwen!

Effectieve kwaliteit, design, beste prijs en ontwerp stimuleren de consument om een product te kopen. Met jarenlange ervaring in mobiliteitsbranche en private label merken, hebben we efficiënte en effectieve procedures ontwikkeld om sterke private labels te creëren en implementeren. Jouw merkimago zal kwaliteit en duurzaamheid uitstralen en zal op maat worden gemaakt naar jouw wensen. Ongeveer 35% van onze zaken bestaat uit private label producten.