Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Home

Dealers

Contact

Account

Mandje (0)

Dealer worden?

Word een Qivelo Dealer: Een Samenwerking in Kwaliteit op Twee of Drie Wielen

U kunt dealer worden in een paar stappen:
1. Om een dealeraanvraag te plaatsen vragen wij u een account aan te maken. Probeer deze zo volledig mogelijk in te vullen.
2. Wij zullen uw aanvraag controleren.
3. Is uw aanvraag goedgekeurd? Dan krijgt u hiervan een seintje en kunt u inloggen met uw inloggegevens. U krijgt dan ook meteen de dealerprijzen te zien. 

 

Dealer Worden >

 

Als Qivelo dealer geniet u van:

Bij Qivelo geloven we in het opbouwen van sterke banden met gepassioneerde fietsliefhebbers en bedrijven die streven naar kwaliteit. Daarom hanteren we een besloten dealer netwerk, waarmee we exclusieve samenwerkingen mogelijk maken.

1. Dealer Bescherming:
Binnen een straal van 25 km garanderen we u exclusiviteit. Dit betekent dat u de enige Qivelo-dealer in dat gebied bent, waardoor u alle voordelen van dit waardevolle partnerschap kunt maximaliseren.

2. Werkplaats Vereiste:
Bij Qivelo streven we naar de hoogste standaarden in service en klanttevredenheid. Daarom accepteren we enkel dealers met een volledig uitgeruste werkplaats. Dit waarborgt niet alleen de kwaliteit van onze producten, maar ook de professionele service die onze klanten verdienen.

3. Onderlinge Samenwerking:
Qivelo hecht waarde aan de samenwerking tussen dealers en onze distribiteur. Deze synergetische relatie draagt bij aan een gezamenlijk succes. We faciliteren een open uitwisseling van ervaringen en expertise, zodat we samen kunnen groeien en bloeien in de wereld van hoogwaardige fietsen.

4. Assemblage Service:
Maak gebruik van onze assemblage service. Laat uw producten assembleren door professionals, zodat uw monteur zich met andere werkzaamheden kan bezighouden zonder de noodzaak om uw werkplaats uit te breiden.

5. Bezorgservice:
Optimaliseer uw dienstverlening met onze bezorgservice. Uw producten worden naar wens bij u afgeleverd, waardoor uw klanten de mogelijkheid hebben om hun fiets op te halen of te laten leveren vanuit uw winkel. Ophalen is ook mogelijk voor extra flexibiliteit.

6. Dropship:
Profiteer van directe leveringen vanuit Qivelo naar uw klant met ons dropshipping-programma. Dit omvat niet alleen het contact met uw klant, maar ook een zorgvuldige afhandeling van het proces door onze servicepartner, Westra Service. Tot in de puntjes verzorgd voor een naadloze en efficiënte service-ervaring.

Vragen? Neem contact met ons op. 


Dealer Worden >