Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Home

Dealers

Contact

Account

Mandje (0)

Wie is Qivelo

Qivelo: Meesterlijk Fietsen, Gedreven door Erfaring en Vakmanschap

Bij Qivelo dragen we een naam doordrenkt met expertise uit jarenlange betrokkenheid in de fietsenbranche. Ons succes wordt aangedreven door een toegewijd en krachtig team dat streeft naar perfectie.

Ons Fietsaanbod:
Qivelo biedt een indrukwekkende selectie aan fietsen, waaronder elektrische fietsen, bakfietsen, driewielers, vouwfietsen, deliverybikes, mountainbikes en kinderfietsen. Elk model is zorgvuldig ontworpen om aan de uiteenlopende behoeften van fietsliefhebbers te voldoen.

Wat Qivelo Doet en Kan:

Qivelo als Onderdeel van een Multibrand Groothandel:
Als unieke meerwaarde maakt Qivelo deel uit van een vooraanstaande multibrand groothandel, waardoor wij als enige in staat zijn om naast ons eigen merk ook exclusieve samenwerkingen aan te gaan met diverse andere topmerken en private label merken. Deze strategische alliantie stelt ons in staat om een breder scala aan fietsen aan te bieden, allemaal doordrenkt met de kwaliteit en toewijding die Qivelo kenmerken. Hierdoor geniet u als dealer van een uitgebreid assortiment om diverse merken aan uw klanten te bieden.

Qivelo als Innovatieve Fietsorganisatie:
Qivelo neemt een leidende positie in als een veelzijdige fietsorganisatie die niet alleen een eigen merk aanbiedt, maar ook gespecialiseerd is in het leveren van hoogwaardige diensten aan andere merken en bedrijven. Wij zijn uniek in onze aanpak, waarbij we:

Voor Ons Zelf:
Qivelo is voortdurend bezig met het ontwerpen, produceren, restylen en assembleren van fietsen van topkwaliteit. Ons toegewijde team streeft naar perfectie en innovatie binnen ons eigen productassortiment, waarbij we de hoogste normen van kwaliteit en vakmanschap handhaven.

1OEM Private Label: 
Qivelo biedt de mogelijkheid tot OEM private labeling, waarmee bedrijven en merken een unieke identiteit kunnen creëren voor hun eigen fietslijn. Een private label fiets is een product dat wordt geproduceerd door onze fabrikanten en op de markt worden gebracht door u om uw eigen merk te bouwen. Qivelo organiseert en begeleid hierin van A tot en met Z, ook bieden wij de optie om te helpen met het designen van de fietsen in uw eigen stijl. 

2. Designen op Maat / Ontwerpen: 
Qivelo gaat verder dan standaardontwerpen door op maat gemaakte fietsen te creëren die niet alleen functioneel zijn, maar ook esthetisch aansprekend. We begrijpen dat elk merk uniek is, en we bieden de mogelijkheid tot volledige personalisatie om de identiteit van onze partners te weerspiegelen.

3. Productie en Assemblage:
Onze expertise gaat verder dan ontwerp; we bieden volledige productie- en assemblagediensten van hoogwaardige fietsen. Of het nu gaat om massaproductie of specifieke maatwerkoplossingen, we hebben de capaciteit en kennis om aan de verschillende behoeften van onze partners te voldoen.

4. Restylen:
Door voortdurende innovatie blijven we onze fietsen restylen om tegemoet te komen aan de nieuwste trends en technologieën, zodat klanten altijd kunnen genieten van de meest moderne rijervaring.

5. Dropship:
Met ons dropshipping-programma bieden we directe leveringen vanuit ons magazijn naar de klanten van onze partners, inclusief professionele afhandeling en contactmogelijkheden. Hiermee streven we naar een naadloze en efficiënte service-ervaring, mogelijk gemaakt door onze servicepartner Westra-Service

6. Logistiek:
Qivelo beheert een efficiënte logistieke operatie, waardoor een soepele levering van onze fietsen naar verschillende bestemmingen wereldwijd mogelijk is.