Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Home

Dealers

Contact

Account

Mandje (0)

Onze servicepartner Westra Service

Westra-Service is de exclusieve B2B servicepartner van Qivelo. Deze strategische samenwerking garandeert een volledige landelijke servicedekking voor o.a. onze dealers, waardoor u en onze dealers met vertrouwen kunnen genieten van de Qivelo-fietservaring. Onze toegewijde servicepartner beheert alle aspecten van onderhoud, reparatie, dropshipment, service en logistiek, in nauwe samenwerking met Qivelo.

Enkele voordelen op een rijtje

Kortere wachttijden:
Onze servicepartner coördineert exclusief de processen rondom onderhoud, reparatie, service, dropshipment en logistiek in opdracht van Qivelo, wat resulteert in aanzienlijk kortere wachttijden voor uw bestellingen of reparaties. 

Landelijke servicedekking:
Dankzij onze nauwe samenwerking met Westra-Service kunnen wij een ongeëvenaarde landelijke servicedekking van 100% garanderen. Hierdoor wordt u snel en efficiënt geholpen, waardoor Qivelo zijn servicepakketten kan aanbieden, en u zonder zorgen kunt genieten van onze Qivelo fietsen.

Efficiënt Dropshipping-systeem:
Als onderdeel van onze samenwerking met Qivelo maken wij gebruik van een geavanceerd dropshipping-systeem. Dit betekent dat uw bestellingen direct vanuit het magazijn van Qivelo naar uw locatie worden verzonden, waardoor de levering sneller en efficiënter verloopt. Ons geoptimaliseerde dropshipping-proces zorgt ervoor dat u niet alleen profiteert van een breed scala aan hoogwaardige producten, maar ook van een naadloze en betrouwbare leveringsservice. Op deze manier streven we ernaar uw Qivelo-fietservaring nog gemakkelijker en probleemlozer te maken